Porsche grijskenteken set

De nieuwe grijskenteken set voor de Porsche Cayenne 2003-2010.

 

Met enige trots presenteren wij onze ombouwset voor de Porsche Cayenne.

Na een lange ontwikkelingsperiode zijn wij erin geslaagd een luxe en hoogwaardige set te produceren voor deze luxe SUV.

 

De ondernemer die wil genieten en goed voor de dag wil komen met klasse en stijl is deze Porsche omgebouwd naar grijs kenteken een parel voor ’t oog en nog heel voordelig ook.

De set is geschikt voor benzine en dieselmodellen vanaf bouwjaar 2002 tot en met bouwjaar 2010. Het betreft de Cayenne type 1 inclusief het faceliftmodel vanaf 2006.

Voor de Cayenne type 2 na 2010 is nog geen set beschikbaar.

 

De set

De set bestaat uit een voorgevormde laadvloer met 2 afdekplaten voor de opbergvakken in de bodem en 2 afdekplaten om de laadvloer vlak te maken zoals te zien is op de foto’s

De laadvloer is mooi gevormd naar de carrosserie en is in zijn geheel bekleed om een mooi luxe uitstraling te geven aan het geheel.

De afscheidingswand die wettelijk verplicht is, is ook helemaal naar model van de carrosserie gemaakt en is zover mogelijk naar achteren geplaatst om zoveel mogelijk ruimte en comfort te houden voor de bestuurder en passagier. De bestuurders stoel kan bijna geheel naar achteren en een lang persoon kan comfortabel zitten in deze SUV. De afscheidingswand is mooi afgewerkt, aan de voorkant met stof bekleed die geheel vormt naar de contouren van het paneel. De achterzijde is in kleur gespoten. Het glas in het paneel is zo geplaatst dat er zo min mogelijk hinderlijke spiegeling plaatsvindt.

De blinderingspanelen zijn van polyester met een hoogwaardige coating waardoor de auto aan de buitenzijde niet herkenbaar is als een grijskenteken auto. De bies van de auto is in kleur op het paneel gespoten en maakt het geheel compleet.

 

Al met al doet deze set niet onder aan de luxe van de Porsche en de stijl en klasse van deze mooie SUV. Er is veel zorg en aandacht besteed aan de ontwikkeling en uitvoering van de set.

 

Als u enthousiast bent geraakt, dan nodigen wij u uit om eens te komen kijken naar een van onze occasions. U kunt ons ook bellen voor informatie, zie voor gegevens onze contactpagina.