Over ons

Welkom op de site Porschegrijskenteken.nl.

 

Porschegrijskenteken.nl is een initiatief en onderdeel van Full History Cars.

Full History Cars staat voor luxe personenauto’s en SUV’s met volledige onderhoudshistorie.

Onze auto’s die te koop aan worden geboden zijn in top staat en worden afgeleverd met een onderhoudsbeurt en nieuwe APK, dit alles zonder bijkomende kosten.

 

Ons initiatief om de Porsche Cayenne om te gaan bouwen naar grijs kenteken was om eens geheel iets aparts te maken voor de ondernemer. Een auto waar de ondernemer in kan relaxen en mee voor de dag kan komen.

Het moest een set worden die niet onderdoet aan de luxe uitstraling van de Cayenne. Samen met Transcare hebben wij deze set ontwikkeld en de set blijft in ons beheer mede door de hoge ontwikkelingskosten en zal dan ook niet uitgeleverd worden aan derden.

 

In de eerste instantie is de set bedoeld voor onze verkoopauto’s. Wel kan in overleg met ons een set worden ingebouwd in auto’s die al op NL kenteken geregistreerd staan. Voor meer informatie neem dan contact met ons op.

 

Wilt u een Porsche Cayenne aanschaffen maar bieden wij op dit moment niet de juiste auto aan met kleur en opties naar wens? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. Wij kunnen de juiste auto op bestelling voor u leveren.

 

Onze verkoopauto’s kunt u vinden op fullhistorycars.nl

 

Tot ziens bij Full History Cars